Over Zonwering Zutphen

HEDO-klusbedrijf-zutphenVanuit mijn klussenbedrijf HeDo kwam ik met Bielderman Wonen en Zonweren in aanraking waar ik ruim 6 jaar heb gewerkt.
Toen Bielderman stopte heb ik in 2012 besloten een doorstart te maken met de afdeling zonwering. Maar nu onder de naam Zonwering Zutphen. Door de ervaring in het adviseren, monteren en onderhouden van zonwering kunt u rekenen op dezelfde uitstekende prijs/kwaliteit verhouding als voorheen bij Bielderman. Bij Zonwering Zutphen kunt u terecht voor alle soorten binnenzonwering en buitenzonwering en alle soorten raamdecoratie.

“Zonwering Zutphen werkt zowel voor de particuliere als
de zakelijke markt en onderscheidt zich door de primalogo-zonwering-zutphen
prijs/kwaliteitsverhouding en de 24 uurs service die het
bedrijf zijn klanten biedt.”

Een goede service staat dus hoog in het vaandel. Bij u thuis geef ik graag vrijblijvend advies op maat. Met behulp van brochures, voorbeelden en stalen bespreek ik met u uw wensen zodat u de juiste keuze kunt maken. Na uw goedkeuring kunt u rekenen op een professionele afhandeling.
Ik zet met plezier dat ene stapje meer om het mijn klanten naar de zin te maken.

Ik lever de producten van o.a. Rainbow Collection, Degalux-Estate, BéCé en Lifestyle Interior.